GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

SÅ SKÖTS DU DINA SMYCKEN

Alla våra smyckesdesigner är pläterade med ett mycket tjockt lager av 14-24k guld. Vi vill att du ska älska och bära dina North-smycken i många år, så här är några underhållstips för att få dem att se bäst ut.

UNDVIK ATT UTSÄTTA DEM FÖR KEMIKALIER

Om du ofta utsätter dina smycken för vatten och kemikalier kan det påverka glansens hållbarhet och guldplätering. Så småningom kan beläggningen börja lossna. Ringar är särskilt känsliga, eftersom de är mer utsatta.

För att undvika detta rekommenderar vi att du först sätter på dig smink, parfym, kroppssprayer och/eller kräm, väntar några minuter tills det har sjunkit in och sedan sätter du på dina smycken. Tro oss när vi säger att vi är professionella smyckesbärare hela dagen, varje dag - men vi rekommenderar starkt att du tar bort dina smycken när du kommer i kontakt med vatten eller applicerar ovan nämnda kemikalier.

När du utför manuella uppgifter, ta bort smycken för att förhindra fysisk skada eller exponering för kemikalier eller rengöringsvätskor. Vissa uppgifter som bör undvikas när man bär smycken inkluderar köksarbete, trädgårdsarbete, städning av huset och andra.

Bär inte smycken i simbassänger och spa. Klorvatten kan reagera med metaller som finns i smycken och orsaka missfärgning och till och med strukturella skador. Som ett resultat är det en bra idé att ta bort smycken innan du går in i poolen eller spabadet.

RENGÖRING OCH FÖRVARING

Kom ihåg att rengöra dina smycken regelbundet.Vi rekommenderar att du använder en mjuk och torr trasa av 100% bomull och gnuggar försiktigt ytan. På så sätt kan du återställa glansen på dina smycken. Du kan också använda ljummet vatten och lite diskmedel för att rengöra smyckena skonsamt. Använd inte polermedel eller liknande - speciellt inte på guldpläterade smycken. Dina smycken förvaras bäst separat för att undvika repor från andra smycken. Förvara dem gärna i originalkartongen, medföljande lyxpåse eller i en lufttät behållare.

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.