GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

SE BÖRJAN PÅ ALLT

Vi tror på att göra designsmycken annorlunda.

Upptäck en ny horisont av lyx. Det här är IS FRÅN NORR.

ICE FROM NORTH är inte din traditionella smyckesbutik. Vi är revolutionen du har väntat på. I en värld som begränsas av konventionella regler och höga priser, bryter vi oss loss. Här hittar du inte bara smycken; du hittar symboler för självuttryck, handgjorda för att stärka din unika själ.

Drivna av vår passion för att blanda element från hiphop, street och modekultur skapar vi smycken som överträffar det vanliga. Vi ser inte bara smyckena som en accessoar, utan som en förlängning av din unika personlighet. Det är därför vi inte har några gränser för hur du kan bära våra smycken och presentera dig själv för världen.

Vårt engagemang för kvalitet är lika starkt som vårt engagemang för självuttryck. Genom samarbete med skickliga juvelerare och hållbara inköpsmetoder säkerställer vi att varje enskild smycke är designad för att hålla – precis som den individualitet den representerar.

Inspirerade av en global vision och drivna av lokal kreativitet strävar vi efter att föra vår unika, vardagliga stil till människor runt om i världen.

SE EXPEDITIONEN

Vår historia

"Djupt i hjärtat av Arktis, där mest rädsla för att beträda, utspelade sig en extraordinär odyssé - en expedition avsedd att omdefiniera essensen av både utforskning och lyx. Det var här konceptet ICE FROM NORTH föddes. En sällsynt samling av orädda upptäcktsresande, geologer och smyckesmästare, sammanbundna av en gemensam dröm, gav sig ut på en farofylld resa i jakten på inte bara vanliga ädelstenar, utan ett extraordinärt kristallunderverk som kan förvandla smyckens värld för alltid.

Genom de hårdaste klimaten och de mest oförlåtande terrängerna anlände de till en hemlig plats bevakad av ett tusen år gammalt draperi av snö och is. Det var här de hittade det - deras vildaste drömmar utkristalliserades i ett ögonblick av upptäckt. En iskristall av ojämförlig briljans, skimrande med en lysande glöd, så spektakulär att den kunde ses i flera mils omkrets. Naturen hade konspirerat för att skapa något inte bara vackert utan extraordinärt.

Laget var trollbundet, ödmjukt över den prakt de hade avslöjat. I det ögonblicket visste de sitt uppdrag: att föra denna eftermiddags skönhet tillbaka till civilisationen. De åtog sig att kapsla in dess unika briljans i varje smycke de skapade, inspirerad av dess aspekter, dess brutna ljus, dess häpnadsväckande palett av blått och vitt.

Men expeditionen inspirerade oss att göra mer. Genom modern vetenskap och teknologi har vi lyckats syntetisera denna naturliga arktiska briljans i form av labbgjorda diamanter. Varje ICE FROM NORTH-smycke innehåller nu en del av Arktis eviga storhet, förstärkt av vår banbrytande syntes.

Nu är ICE FROM NORTH inte bara ett varumärke – det är en inbjudan att delta i ett tidlöst äventyr, att bära inte bara ett smycke, utan en historia, en historia, en bit av Arktis eviga majestät. Varje skapelse är en hyllning till den anmärkningsvärda upptäckt som tände vår existens, fångar ett flyktigt ögonblick av otämjt skönhet och bevarar det för evigt.

Följ med oss ​​på denna enastående resa. Upplev det extraordinära. Njut av den ojämförliga attraktionen med ICE FROM NORTH."

TITTA BAKOM KULISERNA

NORTHA HQ

Varje pjäs du ser har noggrant designats på vårt huvudkontor i Oslo för att säkerställa att den uppfyller våra strikta standarder för stil och kvalitet. Vi är stolta över vår kollektion och håller urvalet begränsat till endast de mest stilfulla och moderiktiga plaggen.

FÖRETAGSANSVAR

Våra North-produkter innehåller hållbart laboratorieskapade diamanter. Uppgrävda diamanter har orsakat stor förstörelse för länder som Väst- och Centralafrika där mycket av diamanterna kommer ifrån. Miljontals människor har utsatts för psykiska och fysiska övergrepp. Vi vill lyfta fram det faktum att diamanter inte ska orsaka krig och inte orsaka dödsfall, av oskyldiga liv.

LÄS MER

VÅRA MATERIAL

LÄS MER

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.