GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

Våra North-produkter innehåller hållbart laboratorieskapade diamanter. Dessa stenar är fysiskt och optiskt identiska med sina utvunna diamantmotsvarigheter, men de är gjorda ovan jord och i ett laboratorium. De är ett anmärkningsvärt exempel på hur innovation kan replikera naturens process och göra det på ett hållbart sätt.

Uppgrävda diamanter har orsakat stor förstörelse för länder som Väst- och Centralafrika där mycket av diamanterna kommer ifrån. På platser som Sierra Leon har diamanter hjälpt till att finansiera krig. Miljontals människor har utsatts för psykiska och fysiska övergrepp. Vi vill lyfta fram det faktum att diamanter inte ska orsaka krig och inte orsaka dödsfall, av oskyldiga liv.

Våra laboratorieskapade diamanter uppnår å andra sidan högsta betyg för färg och klarhet, samtidigt som produktionsprocessen är både ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfull.

Vi har åtagit oss att leverera kvalitetsprodukter som är framtagna etiskt och hållbart. Allt vårt material är spårbart genom hela leveranskedjan. Vi strävar efter att säkerställa att våra produkter bidrar till människors och planetens välbefinnande, och våra ansträngningar sätter oss på rätt spår för en ljusare framtid.

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.