GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

I. BEKRÄFTELSE - Annonsören och influencern bekräftar villkoren i detta avtal/e-post och kommer att följa dem.


II. Ersättningsavtal – Som full ersättning och vederlag för det fullständiga och fullständiga utförandet av allt arbete och andra förpliktelser enligt detta avtal och alla kostnader, bekräftar parterna att företaget ska betala det överenskomna beloppet på {överenskommet belopp} innan fullgörandet av varumärkesambassadörens uppgifter och skyldigheter.


III. Produktanvändning och ägande - Varumärkets ambassadör ska förses med produkter av företaget utan kostnad till förmån för varumärkesambassadören. Varumärkets ambassadör accepterar att varumärkesambassadören genom sådan leverans av produkter inte kan skjuta upp produkterna för återförsäljning. Om varumärkesambassadören beslutar sig för att sluta använda, returnera eller sälja produkterna ska varumärkesambassadören meddela företaget innan en sådan åtgärd.


IV. KRAV PÅ INNEHÅLL
S. Influensern bör skapa originalinnehåll som är anständigt, ärligt och sakligt.
B. Ett godkännande från annonsören krävs innan innehållet laddas upp.
C. Det godkända innehållet som skapas kommer att delas av influencern till hans/hennes sociala mediekonton som anges i e-postmeddelandet.
D. Annonsören kan be influencern att lägga till taggar, länkar eller titlar till beskrivningen av det uppladdade mediet.
E. Innehållet måste följa villkoren för den sociala medieplattformen som används.
F. Innehållet får inte innehålla något vulgärt språk och måste vara lämpligt för alla.


V. COPYRIGHT – Ambassadören äger upphovsrätten till det uppladdade mediet. Båda parter får dock dela det med sina respektive kanaler.


VII. KONFIDENTIALITET - Detta kontrakt är strikt konfidentiellt och endast behöriga personer får se.


VIII. ÄNDRING - Detta avtal kan endast ändras eller modifieras genom skriftligt medgivande från båda parter (annonsör och influencer).


IX. GÄLLANDE LAG - Detta avtal ska styras av lagarna i Norge.

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.