GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

BLACKOUT VIP-KLUBB

Registrera dig för tidig tillgång till vårt största evenemang någonsin!
I år erbjuder vi upp till 60 % rabatt på hela webbplatsen . Med fri frakt i Norge och halva priset på internationell frakt.
Tidig tillgång börjar kl. 18.00 GMT+1. Butiken öppnar för allmänheten kl. 20.00 GMT+1.
Du MÅSTE vara tidig för att säkra din beställning innan vi säljer slut.
Ange ditt telefonnummer eller e-post så skickar vi ett lösenord till dig på lanseringsdatumet kl 18.00.
VI REKOMMENDERAR ATT REGISTRERA PÅ SMS!
Vi ses i kaoset.

BLACKOUT 22: DETALJERNA

Vi vet att du har många frågor om Black Friday-helgen, så vi har besvarat några av dem nedan:

VAD INGÅR I IS FRÅN NORTHS BLACK FRIDAY REA?

Det är årets största rea! Alla dina favoritstilar inom halsband, armband, ringar och örhängen... och mycket mer såklart! Om du vill ha det så har vi det (och det är förmodligen rabatterat).

HAR ICE FRÅN NORR EN CYBERMÅNDAGSREA?

Ja det gör vi! Vårt bästa tips inför årets bästa måndag? Anmäl dig till våra mejl. På så sätt blir du den första att veta om Black Friday, Cyber ​​​​Monday och alla andra stora försäljningar av ICE FROM NORTH som sker under hela året.

JAG VILL VETA MER OM BLACK FRIDAY AT ICE FRÅN NORR

Självklart gör du det! Det största du behöver veta är att det kommer att bli fantastiskt. Och det finns två mycket enkla sätt att hålla sig informerad. För det första, registrera dig för våra e-postmeddelanden och för det andra, bli medlem hos oss "helt gratis" . Du kan ta reda på mer om varför du bör göra båda dessa saker nedan.

HUR MAN FÅR MEST AV BLACK FRIDAY AT ICE FRÅN NORR

Det stämmer vänner, med över 150+ stilar att handla under Black Friday-helgen, lite organisation och förberedelser är nyckeln till att få alla de bästa lookerna till de bästa priserna. Detta är hur:

REGISTRERA DIG FÖR VÅRA E-POST
Våra e-postmeddelanden är redan fantastiska: de är fulla av alla trendiga detaljer du kan önska, plus detaljer om de senaste släppen och exklusiva varumärkessamarbeten. Men det slutar inte där under Black Friday. Du får också tidiga försäljningsdetaljer och exklusiva erbjudanden för att spara ännu mer under Black Friday-helgen. Det finns ingen anledning att inte registrera dig, såvida du inte gillar fantastiska stylingtips och sparar mer pengar förstås.

BLI BÄTTA MED FILTER
Det kommer att bli mycket att bläddra i under Black Friday-helgen. Nu, om du älskar en stor shoppingsession kan du förmodligen hoppa över den här biten, men om du vill vara snabb, prova bara våra filter! Du kan filtrera efter favoritstil, färger, material, pris, produkttyp med mera och handla bara det du vill shoppa. Lätt.

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.