GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

FÖRETAGSANSVAR

Genom hela vår historia har ICE FROM NORTH låtit oss inspireras av natur- och utomhusupplevelser, vilket gör det möjligt för upptäcktsresande och innovatörer att öppna nya utrymmen och låsa upp oändliga möjligheter. Vår ambition, driven av vårt syfte och våra värderingar, är att göra det bra genom att göra det rätt.

Genom att skapa lyxprodukter som varor, bekämpa klimatkrisen och stärka våra anställda och samhällen runt om i världen, kan vi arbeta tillsammans för att säkerställa en bättre framtid för vår industri, vår planet och kommande generationer.

Vår senaste ansvarsstrategi, ICE FROM NORTH Beyond, samlar allt vi gör i vårt företag, vår värdekedja och våra samhällen för att skapa en bättre värld för nästa generation. Detta beskriver vilka initiativ vi fokuserar på och hur vi mäter våra framsteg.

PRODUKT: ANSVARSFULLT HANTVERK

Genom åren har vi noggrant tillverkade produkter som håller. Från de material vi använder till de eftermarknadstjänster vi erbjuder, vi är fast beslutna att öka livslängden på våra produkter för våra kunder. Dessutom arbetar vi konsekvent med att förbättra och förnya våra produktionsprocesser.

Vi arbetar över hela vår värdekedja för att fokusera på att köpa certifierade nyckelråvaror, integrera cirkulära affärsmodeller och eliminera plast från våra förpackningar.

PLANETEN: BLI KLIMATNEUTRAL

Klimatkrisen är en av de största utmaningarna som samhället står inför. Framtida generationer och vårt företags långsiktiga framgång beror på de åtgärder vi vidtar nu. Vi siktar på att bli klimatneutrala 2045. Det innebär att vi kommer att minska våra utsläpp över hela värdekedjan med minst 90 % till 2045 (från 2021) och neutralisera de återstående utsläppen genom projekt för klimatkompensation.

MÄNNISKOR: MÄNNISKOR INKLUSION OCH VÄLBEFINNANDE

Tillsammans skapar vi utrymme för kreativitet genom att prioritera våra medarbetares välmående och vara en öppen, inkluderande och omtänksam arbetsgivare. Genom att lyssna på, värdera och förstärka rösterna från våra anställda över hela världen säkerställer vi att ICE FROM NORTH återspeglar den rika mångfalden hos våra kunder och våra samhällen, och främjar en kultur av verklig inkludering och tillhörighet.

SAMHÄLLE: KAMPEN MOT BLODDIAMANTER

Vi använder hållbara, laboratorieskapade diamanter i våra North-produkter. Dessa diamanter är fysiskt och optiskt identiska med utgrävda diamanter, men produceras i ett laboratorium och på ett hållbart sätt. Utvunna diamanter har orsakat förstörelse och konflikter i länder som Väst- och Centralafrika. Våra laboratorium skapade diamanter är av hög kvalitet och produktionsprocessen är ekonomiskt och miljömässigt ansvarsfull. Vi är engagerade i att producera etiska och hållbara produkter och strävar efter att bidra till människors och planetens välbefinnande för en ljusare framtid.

Läs mer

Hållbarhet och socialt ansvar

Se vad vi gör

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.