GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

Topppresentidéer för mannen som har allt

Att hitta en present för alla tillfällen kan ta timmar av forskning och kan vara en mycket frustrerande upplevelse. Vi vill hjälpa dig genom att ge dig vår bästa rekommendation baserat på kundrecensioner och erfarenheter.

Vi har samlat några idéer till pojkvännen som passar alla typer av män, oavsett om han gillar teknik, kläder, träna eller koppla av.

På North Oslo designas och produceras våra smycken med en besatt mängd detaljer.

1. North 6mm Flare Armband

Om han gillar att bära smycken som är minimala, men avsedda att ge en gnista till vardagen, är North-Flare rätt för honom. Tillverkad av 925 silver, pläterad med 18 karats guld och utsmyckad med våra premium VVS-simulerade diamanter som ger ett uttalande till vilken outfit som helst. En superminimalistisk och lyxig accessoar som han kan använda varje dag.

2. North Ice Mirrors Örhängen

Uppgradera hans örhängekollektion med vår signatur "Ice Mirrors" en unik design, med gnistrande diamanter utan obehagliga biverkningar.

3. North Cuban Halsband

Inget att dölja... Folk älskar vårt signaturhalsband "North Cuban". Den klassiska designen är perfekt för honom med många artistfavoriter. Drake, Kanye, Dababy, Burnaboy, Jcole är några av de många som rockar den här typen av halsband på grund av dess tunga vikt och en attraktiv dansande diamantglans som lyser hela dagen lång. Byggd på stora förhoppningar och drömmar är North Cuban den perfekta kedjan för artister och musikälskare.

4. Hjärtmedaljong anpassad bildhänge

Vill du dela minnen med honom på ett unikt sätt? Då är vår "Heart Locket" den perfekta presenten. Hänget är hjärtformat med felfria VVS-simulerade diamanter, som kan öppnas för att avslöja din anpassade bild. Uttryck din kärlek på ett unikt sätt.

5. Ambient Halsband

En design baserad på våra tidigare storsäljare. Handgjorda till perfektion, "Ambient"-halsbandet är en ny väsentlighet. Ett perfekt komplement till vilken outfit som helst.

6. North Cuban Ring

Komplettera hans look med vår kubanska ring. Ett perfekt tillskott för att toppa vilken outfit som helst.

Är du vårdnadshavare osäker? Vår in-house stylist har kombinerat våra bästsäljare till den ultimata kollektionen av presentset .

FINN DIN PERFEKTE KJEDE (15% RABATT)

Få 15% RABATT på kjøpet når du lar oss hjelpe deg med å finne den perfekte kjeden for deg eller noen spesiell.

START QUIZ

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.