GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

Herrsmycken: Från klassiska till moderna trender

ICE FROM NORTH är rankad som nummer ett inom herrsmycken och erbjuder ett imponerande urval av smycken som passar alla smaker och stilar. I den här artikeln kommer vi att utforska både klassiska och moderna trender inom herrsmycken.

Klassiska trender

  1. Guldkedjor : Guldkedjor har alltid varit populära bland män och fortsätter att vara ett tidlöst val. IceFromNorth erbjuder ett stort urval av bästsäljande kedjor i både gult och vitt guld.
  2. Armband : Armband är en annan klassiker och kan vara både diskreta och iögonfallande. Kolla in armband för män för ett brett utbud av stilar.
  3. Ringar : Ringar är en viktig del av mäns smycken, och IceFromNorth erbjuder ett stort urval av ringar i olika stilar och material, inklusive guld och diamanter.
  4. Manschettknappar : Dessa små detaljer kan lägga till elegans och sofistikering till vilken outfit som helst. Utforska bästsäljare för män för att hitta den perfekta manschettknappen.

Moderna trender

  1. Personliga smycken : Anpassade smycken är populärare än någonsin. ICE FROM NORTH erbjuder ett stort urval av personliga texthängen och fotohängen , så att du kan skapa ett unikt smycke som speglar din personliga stil.
  2. Kubanska länkar : Kubanska länkkedjor är en modern och trendig variant av den traditionella guldkedjan. Utforska nordkubanska länkar för ett urval av dessa populära kedjor.
  3. Minimalistiska smycken : Enklare och mer diskreta smycken är också på modet. Kolla in enkla smycken för ett urval av minimalistiska alternativ.
  4. Örhängen : Örhängen för män är populärare än någonsin och ICE FROM NORTH erbjuder ett stort urval av örhängen i olika stilar och material.

ICE FROM NORTH är inte bara känt för sin kvalitet och stil, utan också för sitt engagemang för att hålla kunderna uppdaterade med de senaste trenderna och nyheterna. Besök deras nyhetssida för att hålla dig uppdaterad med de senaste smycketrenderna och evenemangen. De erbjuder också en rad presentidéer till honom , vilket gör det enkelt att hitta den perfekta presenten till mannen i ditt liv.

Om du letar efter kvalitetssmycken till ett rimligt pris, erbjuder ICE FROM NORTH ett stort urval av smycken under NOK 2000 , under NOK 1000 och under NOK 1000-1 . Du kan också hitta exklusiva kollektioner som massivt guld och diamanter och smyckesset för att fullända din look.

ICE FROM NORTH engagerar sig också i populärkultur genom att erbjuda spännande samarbeten och begränsade upplagor, som Heist Collection och Halloween Collection . Dessutom erbjuder de en rad festliga presentguider som hjälper dig att hitta den perfekta presenten för alla tillfällen.

Oavsett om du föredrar klassiska eller moderna trender, har ICE FROM NORTH ett brett urval av herrsmycken som kommer att tilltala alla smaker och stilar. Med sitt ständiga fokus på kvalitet och innovation är det inte konstigt att de är rankade som nummer ett inom herrsmycken. Utforska deras herrkollektion idag för att hitta ditt nya favoritsmycke.

FINN DIN PERFEKTE KJEDE (15% RABATT)

Få 15% RABATT på kjøpet når du lar oss hjelpe deg med å finne den perfekte kjeden for deg eller noen spesiell.

START QUIZ

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.