GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

Guldsmycken: Ett lyxigt val för den moderna mannen och kvinnan

Guldsmycken för män: Klassisk elegans och maskulin stil

Guldsmycken är inte bara för kvinnor. Hos ICE FROM NORTH hittar du ett brett urval av guldsmycken designade speciellt för män, inklusive:

Dessa guldsmycken finns i olika stilar och prisklasser, så att du kan hitta det perfekta smycket som passar din smak och plånbok.

Guldsmycken för kvinnor: tidlös skönhet och feminin elegans

ICE FROM NORTH erbjuder också ett varierat utbud av guldsmycken för kvinnor, inklusive:

Välj mellan olika stilar och prisklasser för att hitta det perfekta smycket som kompletterar din personliga stil.

Guldsmycken i present: Ge en vacker och varaktig present

Guldsmycken från ICE FROM NORTH är också en utmärkt presentidé för både män och kvinnor. Kolla in den festliga presentguiden för inspiration och idéer till den perfekta presenten.

Solid Gold vs. Guldpläterade smycken

När det kommer till guldsmycken kan du välja mellan massivt guld och guldpläterade smycken.

  • Massiva guldsmycken är gjorda av rent guld och är mer hållbara och värdefulla, men också dyrare.
  • Guldpläterade smycken är gjorda av en annan metall som är belagd med ett lager av massivt guld. De är mer prisvärda och ger en liknande lyster och utseende som smycken i massivt guld, men kan tappa lyster med tiden.

Lyx utan stora prislappar

ICE FROM NORTH producerar och säljer lyxiga guldsmycken utan det stora påslaget som många smyckehandlare har. Utforska vårt urval av guldsmycken i olika prisklasser, från under 1 000 NOK till Solid Gold , och njut av fördelarna med kvalitetssmycken till ett rimligt pris.

Guldsmycken och stiltrender: Så bär du guldsmycken i din garderob

Guldsmycken är mångsidiga och kan användas för att förstärka både vardagliga och formella outfits. Här är några tips för att integrera guldsmycken i din garderob:

  • Kombinera guldsmycken med andra metaller: Blanda guld med vitguld, roséguld och andra metaller för en modern och trendig look.
  • Skiktning: Bär flera tunna guldkedjor i olika längder för att skapa en unik och intressant look.
  • Hållbara guldsmycken: Välj hållbart och etiskt producerade guldsmycken för att vara miljövänliga och stödja ansvarsfulla smycketillverkare.
  • Håll det enkelt: Ett enkelt guldsmycke, som en tunn guldkedja eller ett delikat armband, kan lägga till en touch av elegans och sofistikering till vilken outfit som helst.

Underhåll av guldsmycken: Hur du tar hand om dina guldsmycken

För att dina guldsmycken ska se snygga ut i många år är det viktigt att ta hand om det ordentligt. Här är några enkla underhållstips:

  1. Rengör guldsmycken regelbundet: Använd en mjuk tandborste och milt tvålvatten för att försiktigt rengöra smyckena. Skölj noggrant och torka med en mjuk, luddfri trasa.
  2. Förvara guldsmycken separat: Förvara guldsmycken i en mjuk smyckesväska eller smyckeskrin för att undvika repor och skador från andra smycken.
  3. Undvik kemikalier: Ta bort guldsmycken när du använder kemikalier, såsom rengöringsmedel, parfym eller hårprodukter, för att förhindra missfärgning och skador.
  4. Ta bort guldsmycken före fysiska aktiviteter: Ta bort guldsmycken innan du simmar, duschar eller deltar i sport för att undvika skada och förlust.

Sammanfattning

ICE FROM NORTH erbjuder ett stort urval av guldsmycken för både män och kvinnor, som ger lyx och stil utan den stora prislappen. Utforska vårt utbud och hitta det perfekta guldsmyckena för dig eller som present till någon speciell. Tänk på att ta väl hand om dina guldsmycken så att de kan glänsa i många år framöver.

FINN DIN PERFEKTE KJEDE (15% RABATT)

Få 15% RABATT på kjøpet når du lar oss hjelpe deg med å finne den perfekte kjeden for deg eller noen spesiell.

START QUIZ

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.