GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

Diamantörhängen: Den ultimata guiden till lyxörhängen

Diamantörhängen är en tidlös klassiker som passar både vardag och fest. Här är allt du behöver veta om diamantörhängen och hur du hittar det perfekta paret från ICE FROM NORTH .

Typer av diamantörhängen

Det finns ett brett urval av diamantörhängen som passar alla smaker och stilar. Några av de mest populära typerna inkluderar:

 • Nibbar: Enkelt och elegant, nitar är små diamantörhängen som sitter nära örat. De passar både till vardags och festliga tillfällen.
 • Dingla örhängen: Dessa diamantörhängen hänger under örat och kan variera i längd och design. Dinglar örhängen ger en mer dramatisk och iögonfallande look.
 • Halvnubbar: En kombination av nitar och dinglande örhängen, halvknoppar har en kort dinglande del som ger en diskret men ändå stilren effekt.
 • Hoops: Hoops är cirkulära örhängen som vanligtvis går genom örsnibben och knäpper ihop baktill. Diamantbågar kan vara enkla eller dekorerade med flera diamanter.

Hur man väljer rätt diamantörhängen

När du köper diamantörhängen är det viktigt att tänka på följande faktorer:

 1. Diamantkvalitet: Leta efter diamantörhängen med bra kvalitet, inklusive klarhet, färg och skärning. Kontrollera att diamanterna är certifierade av en erkänd organisation, såsom GIA eller AGS.
 2. Metall: Välj mellan olika metaller, som gult guld, vitt guld, roséguld och platina, baserat på dina preferenser och hudton.
 3. Stil och design: Hitta en stil och design som passar din personlighet och garderob. Kom ihåg att enkla nitar passar till de flesta tillfällen, medan dinglande örhängen och creoler kan ge en mer dramatisk look.
 4. Pris: Se till att jämföra priser från olika återförsäljare och välj diamantörhängen som passar din budget. Kom ihåg att ICE FROM NORTH erbjuder lyxiga diamantörhängen utan den stora markeringen som många andra smyckeshandlare har.

Hur du tar hand om dina diamantörhängen

För att säkerställa att dina diamantörhängen förblir gnistrande och vackra, följ dessa enkla underhållstips:

 • Rengör regelbundet: Använd en mjuk tandborste och milt tvålvatten för att försiktigt rengöra dina diamantörhängen. Skölj noggrant och torka med en mjuk, luddfri trasa.
  • Förvaring: Förvara diamantörhängena i en separat smyckeskrin eller påse för att förhindra repor och skador från andra smycken.
  • Hantering: Undvik att röra vid diamanterna med fingrarna eftersom det kan lämna fett och smuts på ytan. Använd alltid sidorna på örhängena när du tar av och på dem.
  • Professionellt underhåll: Låt en professionell juvelerare kontrollera dina diamantörhängen regelbundet för att säkerställa att inställningarna är säkra och att diamanterna är i gott skick.

  Populära diamantörhängen från Ice From North

  ICE FROM NORTH har ett imponerande urval av diamantörhängen som passar alla smaker och plånböcker. Här är några av våra favoriter:

  Slutsats

  Diamantörhängen är ett måste till alla smyckesälskare. Genom att överväga diamantkvalitet, metall, stil och design, samt att ta väl hand om dina örhängen, kommer du att kunna njuta av dina lyxiga diamantörhängen i flera år. Kolla in det fantastiska utbudet av diamantörhängen hos ICE FROM NORTH och hitta det perfekta paret för dig eller någon du älskar.

FINN DIN PERFEKTE KJEDE (15% RABATT)

Få 15% RABATT på kjøpet når du lar oss hjelpe deg med å finne den perfekte kjeden for deg eller noen spesiell.

START QUIZ

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.