GRATIS FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER I NORGE.

OVER 4,000 5-STJERNERS ANMELDELSER

TA KEDJEFRAGEN OCH FÅ 15% EXTRA RABATT

Avtäckningen av ICE FROM NORTHs nya kapitel

Hej, trogna följare och kära kunder till ICE FROM NORTH! Vi har några spännande uppdateringar och viktiga meddelanden att dela med dig.

Vår historia

Vi grundade ICE FROM NORTH med ett uppdrag att omdefiniera begreppet lyx. Från början har vårt fokus varit att erbjuda unika, snygga och etiskt framställda smycken utan de traditionella höga priserna. Vår inspiration kommer från en legendarisk arktisk expedition, som resulterar i vår unika mix av element från hiphop, street och modekultur.

Viktiga uppdateringar: Språk- och webbplatsfunktioner

Språket förändras

Vi är glada att kunna meddela att vi, som en del av vår expansion, gör några betydande förändringar av våra onlineplattformar för att ge dig bättre service. För att engagera en bredare publik och ge en sömlös shoppingupplevelse för alla våra internationella kunder kommer vi att ändra språket på vårt Instagram-konto till engelska. Oroa dig inte, vår webbplats kommer fortfarande att vara tillgänglig på norska, och vi lägger till stöd för fler språk för att hjälpa dig bättre.

Nya webbplatsfunktioner

Under de kommande månaderna kommer du även att få se en uppdaterad och mer användarvänlig hemsida med fler funktioner som gör det ännu trevligare att handla hos oss. Håll utkik efter uppdateringar!

Vad gör oss unika

Vårt åtagande är att erbjuda designersmycken till en bråkdel av den traditionella kostnaden. Vi fokuserar på guldpläterade smycken, med möjlighet till massivt guld, som är både moderiktigt och etiskt framställt. Våra labbtillverkade diamanter är ett svar på det etiska dilemmat som bloddiamanter utgör, och erbjuder skönhet utan skuld.

Bortom smycken

Vi handlar inte bara om att sälja smycken; vi handlar om att erbjuda en unik, personlig upplevelse. Vår 30-dagars bekymmersfria provperiod och tvååriga garanti skiljer oss åt, medan vår uppmärksamhet på berättande, personligt uttryck och design gör varje verk till ett konstverk.

Våra värderingar

Vi tror på:

  • Etisk källa: Använd endast labbtillverkade diamanter för att motverka oetisk användning av "bloddiamanter".
  • Cultural Fusion: Kombinera element från olika kulturer för att skapa universellt tilltalande design.
  • Personligt uttryck: Ger dig friheten att vara du.
  • Integritet: Ärlig och transparent prissättning.
  • Hållbarhet: Miljövänliga och hållbara affärsmetoder.
  • Kvalitet: Högsta krav på både produkter och kundservice.
  • Innovation: Ständig utveckling och förbättring.
  • Kundcentrerad strategi: Din tillfredsställelse är vår prioritet.
  • Empowerment: Vi ger dig möjlighet att uttrycka dig på nya och spännande sätt.

Framtiden

När vi fortsätter att växa och expandera utanför de norska gränserna, lovar vi att förbli engagerade i dessa värderingar och för er, våra kunder. Håll utkik efter uppdateringar om nya samlingar, berättelser och spännande äventyr på andra marknader!

Tack för att du har varit en del av vår isiga expedition så här långt, och vi kan inte vänta med att utforska ny terräng med dig!

FINN DIN PERFEKTE KJEDE (15% RABATT)

Få 15% RABATT på kjøpet når du lar oss hjelpe deg med å finne den perfekte kjeden for deg eller noen spesiell.

START QUIZ

Kundvagn

Inga fler produkter finns att köpa

Din varukorg är just nu tom.